آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا
سرخط خبرها

رئیس ستاد مرکزی اربعین: بیش از ۲۰۰ هزار گذرنامه در فرایند صدور قرار دارد| صدور ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار گذرنامه تاکنون

  • کد خبر: ۱۲۲۲۰۹
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۷
رئیس ستاد مرکزی اربعین: بیش از ۲۰۰ هزار گذرنامه در فرایند صدور قرار دارد| صدور ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار گذرنامه تاکنون
رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به تاکید رئیس جمهور بر کار میدانی و عملیات‌محور در برگزاری هر چه باشکوه‌تر مراسم اربعین؛ گفت: دستگاه‌های مسئول نهایت تلاش و اهتمام خود را برای تقویت امکانات و زیرساخت‌های لازم در مراسم اربعین به کار گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمجید میراحمدی در نود و هفتمین نشست ستاد مرکزی اربعین‌حسینی افزود: با توجه به زمان اندک تا آغاز مراسم اربعین‌حسینی، باید با روحیه و کار جهادی بتوانیم زمینه را برای سفر سهل و راحت عاشقان حسینی فراهم سازیم.

وی با اشاره به تاکید رئیس‌جمهور مبنی بر عملیاتی شدن هر چه سریعتر تکالیف و مسئولیت دستگاه‌ها در برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم اربعین ادامه داد: رئیس جمهوری تصریح دارند که به گزارش‌های کاغذی دستگاه‌ها اکتفا نشود و کار به صورت میدانی و عملیاتی دنبال شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی درباره تعداد متقاضیان سفر اربعین هم گفت: براساس آخرین گزارش ارائه شده تاکنون دو میلیون و ۷۰۰ هزار گذرنامه صادر شده که در مدت مقایسه با سال ۹۸ که یک میلیون و ۳۰۰ هزار گذر نامه صادر شده بود؛ رشد تقریبا دو برابری را شاهد هستیم.

میراحمدی اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ هزار گذرنامه هم در فرایند صدور قرار دارد.

موضوع گرمای هوا از دیگر محور‌های مورد اشاره میراحمدی در نشست امروز بود که گفت: متولی اصلی این حوزه وزارت بهداشت است و بایستی از هم اکنون نسبت به استقرار واحدهایش در مرز‌های فعال کشور برنامه عملیاتی داشته باشد.

وی تاکید کرد: مساله آب آشامیدنی موضوع مهم دیگر مراسم اربعین حسینی است، در این خصوص کمیته اسکان و تغذیه نسبت به تامین آب آشامیدنی زائران عزیز حسینی تمهیدات لازم را داشته باشد.
 
رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی همچنین به تامین سوخت برای حمل و نقل عمومی اشاره و خاطرنشان کرد: دستگاه متولی این امر وزارت نفت است و خوشبختانه اقدامات خوبی را از سوی این نهاد در تامین سوخت شاهد هستیم.

میراحمدی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: مراسم اربعین حسینی یک واقعه مهم فرهنگی و معنوی است و باید با تمام ظرفیت برای برگزاری این مراسم ورود داشته باشیم.

وی تصریح کرد: امروز در برابر آماج حملات فرهنگی و جنگ نرم دشمن، باید به داشته‌های فرهنگی و دینی خود رجوع کنیم؛ مراسم اربعین صیقل‌دهنده روح و معنویت است و برای همین بایستی اهتمامی مضاعف برای برگزاری هر چه قوی‌تر به عنوان جلوه و نمایش بزرگ دینی و معرفتی داشته باشیم.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور یادآور شد: ستاد مرکزی اربعین حسینی با این محوریت حرکت و تلاش می‌کند که عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) که دل در گرو مکتب اهل بیت (ع) دارند؛ از حضور در این مراسم محروم نشوند و تحقق این مهم در گرو فعال شدن همه ظرفیت‌های اجرایی و مردمی کشور است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->